Sponsoring

Trots partner van de KWBN & 4Daagse

Voor sommige merken doen we gespecialiseerde sponsoring. Voor Perskindol bijvoorbeeld sponsoren we actief de Nederlandse Wandelvereniging en sinds 2023 zijn we ook trots partner van de 4daagse.

Met meer dan 800 wandelevenementen per jaar en 2,8 miljoen deelnemers bestrijkt de sponsoring een groot deel van het jaar. We delen samples uit en geven uitleg op alle evenementen en hebben masseurs en therapeuten beschikbaar op de grotere evenementen.

Met een Perskindol tent en Perskindol vlaggen zijn wij altijd goed zichtbaar en herkenbaar op de evenementen waar wij aanwezig zijn.

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

De 4Daagse gaat al meer dan 100 jaar terug en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste wandelevenement ter wereld: The Walk of the World! Tijdens de 4Daagse lopen er ruim 45.000 mensen van verschillende nationaliteiten (+70) en van alle leeftijden (van 11 tot 90+) mee.

De 4Daagse kent drie afstanden: 30, 40 en 50 kilometer, welke wordt bepaald aan de hand van leeftijd en geslacht. Wist je dat in 2022 zo’n 90% van de deelnemers de 4Daagse heeft uigelopen?

Met Perskindol zijn we sinds 2023 trots partner van de 4Daagse en zijn we aanwezig met een stand op het start- en finishterrein. Hier kunnen de deelnemers bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij overbelaste en vermoeide spieren. Ook langs de route zijn we aanwezig voor de wandelaar.

icon

Zichtbaar en herkenbaar

icon

Sampling

icon

Groot bereik

Lees meer over onze merken!

Merken