Perskindol nieuwe partner voor 4Daagse

19 januari 2023

Loop de 4Daagse samen met Perskindol!

Vanaf de 105de editie van de 4Daagse keert Perskindol als partner op het gebied van spierverzorging terug in Nijmegen. Op woensdag 18 januari tekenden Perskindol en Stichting DE 4DAAGSE een driejarig partnership.

Tijdens de 4Daagse zal Perskindol een stand op het start- en finishterrein De Wedren bemannen. Hier kunnen 4Daagse deelnemers terecht voor advies en ondersteuning bij overbelaste en vermoeide spieren. Ook zal Perskindol langs de route wandelaars helpen met hun producten die de fysieke inspanningen kunnen bevorderen en ondersteunen.

Cover voor
Cover voor

Perskindol bij The Walk of the World

“Perskindol werd begin jaren ’80 ontwikkeld in Zwitserland en is inmiddels een wereldwijd A-merk op het gebied van spierverzorging met brede verkrijgbaarheid in Nederlandse (online)winkels en drogisterijen. Al jaren sponsoren we diverse wandelevenementen en zijn we partner van de KWBN. We zijn trots om nu ook bij te kunnen dragen aan het grootste wandelevenement ter wereld.“

René Leeuwenburgh (OTC Medical, distributeur Benelux van o.a. Perskindol)

Foto rechts: Ondertekening van de samenwerking tussen 4Daagse Nijmegen en Perskindol (OTC Medical BV). V.l.n.r. René Leeuwenburgh (OTC Medical), Henny Sackers (voorzitter 4Daagse), Astrid Sanders (bestuurslid 4Daagse).

Meer over Perskindol

Perskindol.nl