Nieuwe samenwerking met Aspivenin

6 januari 2021

Per 1 januari 2021 start OTC Medical met de marketing en distributie van Aspivenin in Nederland en België.

Aspivenin is bekend van de uitzuigpomp om eenvoudig een (giftige) insectensteek te neutraliseren. Het vacuumpompje van Aspivenin wordt gebruikt bij steken of beten van bijvoorbeeld muggen, wespen, horzels, teken, schorpioenen, spinnen, slangen en kwallen.

Vanaf 1 januari 2021 zullen wij er alles aan doen om het merk Aspivenin verder in Nederland en België te versterken en klanten tevreden te stellen.

Cover voor
Cover voor

Over Aspivenin

Aspivenin is een merk van Auvex Pharma uit Frankrijk en is je eerste hulp bij insectensteken en -beten. Het pompje helpt eenvoudig een giftige insectensteek te neutraliseren. Bij onmiddellijke toepassing van het pompje vermindert de kans op jeuk, zwelling en pijn aanzienlijk.
Insectensteken/beten kunnen leiden tot allergische reacties zoals jeuk, zwelling en pijn. Ook kunnen ze ziektekiemen overbrengen die pas veel later leiden tot ziekteverschijnselen. Daarom is de uitzuigpomp van Aspivenin handig om snel en veilig het gif uit de huid te zuigen.
Aspivenin is de gouden standaard in uitzuigpompen voor insectenbeten. Het is van de hoogste kwaliteit en heeft een extreem hoge klantenwaardering.

Meer over Aspivenin

Aspivenin.nl