Merken

Onze merken hebben een aantal belangrijke gemeenschappelijke factoren: ze zijn van de hoogste kwaliteit en hebben alleen een zeer hoog probleemoplossend vermogen. Onze merken hebben als doel de consument te helpen met een probleem of te voorzien in een behoefte.

Wij zijn zeer trots op ons huidige portfolio met uitsluitend sterke merken als bijvoorbeeld Perskindol, OHROPAX, Fluimucil, Epitact, After Bite, Grahams en LUUF.

OTC Medical Office
OTC Medical Office

Onze merken zijn essentieel voor ons bedrijf; dat is waar het om draait. Daarom accepteren wij uitsluitend merken in ons portfolio die van grote toegevoegde waarde zijn. Ze zijn van de hoogste kwaliteit zijn en ze moeten een probleem van de consument oplossen of in een duidelijke behoefte voorzien.

Een overzicht van al onze merken is hieronder op deze pagina te vinden. Ons doel is organisch te groeien met het bestaande portfolio, en merken toe te voegen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het grootste gedeelte van ons portfolio is gericht op OTC (over the counter) producten. Maar een merk zoals Murray’s is meer cosmetisch van aard. Verschillende merken hebben een zeer mooie positie. Bijvoorbeeld Ohropax heeft meer dan 50% marktaandeel in oordopjes, Thursday Plantation is de best verkochte tea tree olie en is Grahams het best verkochte natuurlijke merk bij huidproblemen.

Onze merken

Vragen over onze merken?

Neem contact met ons op!