Merken

Zechsal

Bij Zechsal geloven we dat magnesium bijdraagt aan een gezonder leven, aan een meer ontspannen wereld. Voed je huid daarom met het pure magnesium van de oeroude Zechstein Zee wat in de producten van Zechsal zit. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Cover voor Zechsal

Zechsal: Magnesium rechtstreeks uit de Zechstein bron!

De producten van Zechsal zijn 100% natuurlijk en bevatten als werkzame stof zoveel mogelijk zuiver magnesiumchloride uit de Zechstein bron. Magnesium is essentieel voor veel biochemische processen in het lichaam. Een tekort aan magnesium wordt daarom vaak in verband gebracht met diverse klachten.  Magnesium is een natuurlijk mineraal dat nodig is voor veel dingen zoals je spieren, botopbouw, stofwisseling et cetera).

Het is de missie van Zechsal om het unieke magnesium uit de Zechstein bron de wereld in te brengen en zo bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. De Zechstein bron ligt in Tripscompagnie (Nederland) en is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling) en het hoogst geconcentreerd.

Cover voor
Cover voor
icon

Puur magnesium direct uit de Zechstein bron!

icon

Zechsal is dé magnesium specialist

icon

Natuurlijke producten

De Magnesium producten van Zechsal

De productlijn van Zechsal bestaat uit o.a. magnesium body cream, magnesium hair & body wash, skin balm, deodorant, magnesiumolie, magnesiumgel en voetenbaden. Naast deze lijn is er ook een productlijn speciaal voor sporters: Zechsallsport.

Zechsallsport is er om je spieren zo snel mogelijk weer te laten herstellen en bevat het beste magnesium voor sporters en is verrijkt met OptiMSM. Het houdt je spieren soepel, zorgt voor snel herstel (ook bij blessures) en is je eerste hulp bij kramp.

Daarnaast zijn er ook Zechsal Magnesium Druppels. Makkelijk in te nemen, ideaal voor in de koffie of om te gebruiken als ingrediënt bij het koken!

Cover voor
Cover voor

Meer informatie vind je op Zechsal.nl

Zechsal.nl