Merken

YEAUTY

Welkom in de kleurrijke YEAUTY wereld! Dit merk voor huidverzorging uit Duitsland is er voor een stralend mooie huid en produceert 100% veganistische oogpads.

Cover voor YEAUTY

Ontdek het kleurrijke YEAUTY assortiment!

Ontdek nu ons kleurrijke EYE PAD MASK assortiment! Onze superzachte oogpads zijn er in verschillende kleuren en vormen. Alle EYE PAD MASK’s zijn 100% veganistisch. Wist je dat gekoelde oogpads uit de koelkast zorgen voor een mooie en stralende huid zonder donkere kringen en wallen?!

De eye pad mask’s van YEAUTY zijn niet alleen 100% veganistisch, ook zijn ze dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Naast de YEAUTY Eye Pads bestaat het assortiment ook uit Lip Pad Masks en Face Masks.

Cover voor
Cover voor
icon

100% veganistisch

icon

Dermatologisch getest

icon

Geschikt voor alle huidtypes

Superzachte Oogmaskers gecombineerd met krachtige ingrediënten

Dankzij de superzachte oogmaskers van YEAUTY gecombineerd met de krachtige ingrediënten, maken donkere kringen geen kans. Ze hydrateren intensief en voeden de huid rondom de ogen in slechts een paar minuten.

De YEAUTY Eye Pad Mask Beauty Boost (Gold) bevat o.a. het luxe anti-aging elixer van ceramide, hyaluron en toverhazelaar.

De roze YEAUTY Eye Pad Mask Energy Elixir heeft het krachtige elixer van vitamine C, hyaluronzuur en roze grapefruit om de huid te verfrissen en te revitaliseren.

YEAUTY Eye Pad Mask Deep Hydration (Blauw) bevat het hydraterende verzorgingsconcentraat van aloë vera, hyaluronzuur en vitamine E gaan droogtelijntjes tegen.

Probeer de verschillende varianten en vind jouw favoriet!

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op Yeauty.nl

Yeauty.nl