Merken

Thursday Plantation

Thursday Plantation: 100% pure Tea Tree olie, geen toevoegingen, alleen de beste kwaliteit olie!

Cover voor Thursday Plantation

Ontdek de originele, 100% pure Tea Tree Olie uit Australië!

In de jaren ’70 timmerde Eric White aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de overstromende tot soms kurkdroge watergebieden van Bugawalbyn. Dit ligt in het noorden van New South Wales. Na jarenlang hard werken, ijverig onderzoek en lobbyen, tekende hij de pachtovereenkomst. Hiermee werd Thursday Plantation op deze donderdag in 1976 geboren.

De eerste flessen van Thursday Plantation Tea Tree Oil werden verkocht op de plaatselijke markt. Met slechts een petroleumlamp en kaarsen als verlichting, werden de flessen met de hand gevuld en de etiketten liefdevol met de hand getekend. De magie van Tea Tree Oil is nu terug te vinden in miljoenen huishoudens wereldwijd. Thursday Plantation is kleurloos en prikt niet. Het kan ook gebruikt worden voor het verzachten van ongemakken na een insecten eet. Onmisbaar in elk medicijnkastje en reisapotheek.

Cover voor
Cover voor
icon

De originele, 100% pure tea tree olie uit Australië!

icon

Natuurlijk

icon

Vrij van parabenen & chemische toevoegingen

De krachtige eigenschappen van Thursday Plantation Tea Tree Olie

Deze 100% pure, 100% natuurlijke olie heeft krachtige eigenschappen die kunnen worden gebruikt op de huid, in en rondom het huis tegen bijvoorbeeld sterke geuren. Daarnaast kan het een belangrijk ingrediënt zijn voor een meer natuurlijk alternatief van alledaagse producten.

De olie is kleurloos en prikt niet. 100% natuurlijk, vrij van parabenen en vrij van chemische toevoegingen

Inmiddels zijn veel meer mensen overtuigd van de kracht van deze veelzijdig zuiverende olie en is de natuurlijke Australische olie ook in Nederland verkrijgbaar.

Cover voor
Cover voor

Only the best brands, for you

Our brands