Merken

TheraPearl

TheraPearl: een revolutionaire innovatie die is ontstaan uit een eeuwenoude therapie. Ontwikkeld door een dokter die wist dat dat ze haar patiënten iets beters kon bieden dan een zak met bevroren erwten.

Cover voor TheraPearl

De parel technologie van TheraPearl

TheraPearl is ontwikkeld puur en alleen voor het gemak van de eindgebruiker. Of het nu bevroren of verwarmd is, de Pearl Technology houdt zijn temperatuur gemakkelijk gedurende de 20 minuten (aanbevolen duur), en vormt naar het lichaam voor de perfecte pijnverlichting.

Bevroren is het zeer gemakkelijk aan te brengen; de Pearl Technology wordt koud genoeg om effectieve ijstherapie toe te passen, zonder aan flexibiliteit te verliezen. Niet stijf, puntig of oncomfortabel; bevroren TheraPearl producten blijven zacht voor de huid en vormen naar het lichaam voor de perfecte pijnverlichting.

Cover voor
Cover voor
icon

Innoverende Pearl Technologie

icon

Ontwikkeld door een arts

icon

Warmte- en koude therapie

Warmte- en koude therapie met TheraPearl

Door de Pearl Technology in TheraPearl te verwarmen in de magnetron is het de perfecte oplossing om de spieren te laten ontspannen en de doorbloeding en het herstel te bevorderen. Heb je geen magnetron? Dan kun je het product ook in een kom warm water opwarmen. Lees op de achterzijde van de TheraPearl verpakking hoe je dit kunt doen.

Voor koude therapie bewaar je het kompres van TheraPearl minimaal 2 uur in de vriezer voordat je het kunt gebruiken.

Doordat het zowel koud als warm gebruikt kan worden is het het ideale, herbruikbare, product voor pijnverlichting.

Cover voor
Cover voor

Only the best brands, for you

Merken