Merken

Stimudent

STIM-U-DENT staat bekend om de kwalitatief hoogstaande tandenstokers, gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Voor de tandenstokers wordt de bast van deze boom gebruikt. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm.

Cover voor Stimudent

Stimudent: Plasticvrije tandenstokers!

Stim-U-Dent is de plasticvrije tandplakverwijderaar!

De tandenstokers van Stim-U-Dent zijn biologisch afbreekbaar, gemaakt van beheerde bossen, verpakt in recyclebare kartonnen verpakkingen en goedgekeurd door de American Dental Association.

Wist je dat tandenstokers van plastic er over 500 jaar nog steeds zijn? De milieuvriendelijke tandenstokers van Stim-U-Dent niet: ze zijn biologisch afbreekbaar!

Stim-U-Dent Tandenstokers worden gemaakt van hout uit beheerde bossen.

Cover voor
Cover voor
icon

Tandenstokers gemaakt van hout uit beheerde bossen

icon

Recyclebare kartonnen verpakking

icon

Milieuvriendelijk & biologisch afbreekbaar

Altijd & overal tussen de tanden reinigen met Stim-U-Dent

Cover voor
Cover voor

Door speciale driehoekige vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout, kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen.

Het gebruik van STIM-U-DENT tandenstokers voorkomt tandbederf, zorgt voor gezond tandvlees en een schoon en fris gebit.

Wist je dat de extra dunne tandenstokers maar liefst 38% dunner zijn dan de standaard tandenstokers? Daarmee zijn ze ideaal voor mensen met kleine tussenruimtes.

Meer informatie op Stimudent.nl

Stimudent.nl