Merken

Perskindol

Perskindol is een bijzondere range producten voor de spieren en gewrichten. De geheime mix van essentiële olieen en menthol zorgt voor een uitstekende werking, goed herstel en fijne verzachting.

Cover voor Perskindol

De (geheime) mix van Perskindol!

Perskindol is een bijzondere range van producten voor de verzorging van spieren en gewrichten. De essentie van Perskindol zit in de geconcentreerde werkstoffen uit de natuur, de essentiële oliën.

Perskindol heeft voor elke situatie een uitstekende oplossing voor de spieren en gewrichten. De producten hebben een perfecte werking en zijn bovendien natuurlijk doordat het werkt op basis van een (geheime) mix van essentiële oliën en menthol.

De essentiële oliën worden zeer goed verdragen en zijn geschikt voor kort én langdurig gebruik.

Cover voor
Cover voor
icon

Voor de behandeling van spier- en gewrichtspijn

icon

De specialist voor verlichting van rug-, nek- en schouderpijn

icon

Bij kneuzingen en blauwe plekken

De geschiedenis van Perskindol

Cover voor
Cover voor

PERSKINDOL is meer dan dertig jaar geleden ontwikkeld in Zwitserland.

Gedurende een periode van vijf jaar was een succesvolle tennisser en zakenman bezig om de formule van een medicijn (PERSKINDOL, voor toepassing op de huid tegen pijn) continu te verbeteren.

Als een regelmatige toernooideelnemer had hij zich als doel gesteld om een eigentijdse pijnstiller te ontwikkelen, welke hem in staat zou stellen om het tennisspel na gebruik direct weer te kunnen hervatten.

Sinds 1981

De ‘Classic Fluid’ met een formule op basis van essentiële oliën kwam in 1981 op de markt samen met de onmiskenbare en ontspannende geur. De essentiële actieve ingrediënten zijn altijd een constant component gebleven van de PERSKINDOL producten en hebben afhankelijk van de productgroep een thermisch effect (koud of warm), fungeren als een ontstekingsremmer, pijnstiller of genezend product. Vandaag de dag is een medicijnenkastje zonder de gele tube van PERSKINDOL onvoorstelbaar.

Perskindol is er voor iedereen. Het bevordert, ondersteunt en inspireert fysieke activiteit zodat iedereen kan profiteren van een lang, actief en gezond leven.

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op Perskindol.nl

Perskindol.nl