Merken

OHROPAX

Tot op de dag van vandaag is OHROPAX de onbetwiste nummer 1 in oordopjes. De producten zijn zo goed dat ze al sinds 1907 de meest gebruikte oordopjes in Europa zijn. OHROPAX is luxe voor de oren!

Cover voor OHROPAX

OHROPAX® – Rust sinds 1907

OHROPAX is ontstaan in 1907 in Berlijn met als eerste product OHROPAX Classic. Naast de OHROPAX Classic oordopjes bestaat de totale lijn inmiddels uit meerdere producten. Bijvoorbeeld OHROPAX Color (met name geschikt voor op festivals) en OHROPAX Multi (bij werk). Andere producten zijn de OHROPAX Soft, OHROPAX Aqua, OHROPAX Silicon, OHROPAX Silicon Clear en OHROPAX Flight. OHROPAX biedt voor elke gelegenheid het beste oordopje!

Inmiddels is OHROPAX al meer dan 100 jaar de betrouwbare producent van kwalitatief hoogwaardige oordopjes voor iedere gelegenheid en één van de grootste en bekendste Duitse merken van oordopjes voor eindconsumenten

Cover voor
Cover voor
icon

OHROPAX: een wereld van rust!

icon

Al meer dan 100 jaar ervaring

icon

Autoriteit op het vlak van gehoorbescherming

OHROPAX: producten met kwaliteit!

Cover voor
Cover voor

Om de kwaliteitsgarantie ook in de toekomst te kunnen waarborgen, zijn ze bij OHROPAX dag in dag uit met innovatie bezig: ze produceren met ultramoderne machines die ze grotendeels zelf ontwikkelen en vervaardigen. De ISO-certificatie is het bewijs van de hoge standaard waar ze bij OHROPAX steeds aan voldoen. De positieve feedback van onze klanten en het succes van onze producten op de markt zijn voor ons de beste motivatie om ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en te vervaardigen.

OHROPAX maakt uitsluitend gebruik van onschadelijke en geteste grondstoffen voor haar producten. Daarnaast zijn alle oordopjes vrij van latex, pvc en weekmakers.

Meer informatie over OHROPAX®

OHROPAX®