Merken

Nozovent

Makkelijker ademen, minder snurken. Nozovent is de eerste keuze bij snurkproblemen. Nozovent biedt voor elke situatie de perfecte oplossing tegen snurken. Klinisch bewezen, super effectief.

Cover voor Nozovent

Nozovent: de oplossing tegen snurken!

Snurken is het hoorbaar worden van de ademhaling door een vernauwing van de bovenste luchtweg. Snurken is een groot probleem voor veel mensen en hun partners. Het ontstaan van snurken kan vele oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende redenen voor snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus, waardoor er door mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het verhemelte, hetgeen het zagende geluid veroorzaakt dat snurken wordt genoemd. Nozovent verwijdt de neus, waardoor beter ademen via de neus mogelijk wordt. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurk gedrag positief.

Cover voor
Cover voor
icon

Stop snurken, slaap beter!

icon

Gemakkelijker ademhalen, minder snurken!

icon

De eerste keuze bij snurkproblemen!

Nozovent: Wetenschappelijk onderzocht!

Cover voor
Cover voor

Onderzoek (langdurig, 50 personen aan de Universiteit van Göteborg) heeft uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert; partners van de proefpersonen waren zeer positief over het resultaat. Bij ruim 80% van de proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een droge keel en mond. Bovendien was men beter uitgerust. Het ademen door de neus in plaats van door de mond is niet alleen goed om snurken te verminderen, maar is ook beter. De slijmvliezen van de neus verwarmen en filteren de lucht om schade aan de keel en de longen te voorkomen.

Nozovent is een medisch hulpmiddel. Herbruikbaar. Voor volwassenen vanaf 18 jaar die last hebben van snurken.

Meer informatie op Nozovent.nl

Nozovent.nl