Merken

Marcus Rohrer

Marcus Rohrer: de specialist in zeewier! De voedingssupplementen van Marcus Rohrer zijn op basis van algen en combineert kwaliteit en innovatie. Marcus Rohrer, complete voedingssupplementen voor het hele gezin!

Cover voor Marcus Rohrer

Over Marcus Rohrer

Cover voor
Cover voor

Vanuit de expertise van Marcus Rohrer, een lading van vitaliteit en welzijn

“Begin jaren 80 zag ik Spirulina voor het eerst. Ik raakte er meteen door gefascineerd. Ik ontdekte al snel dat de overvloed aan voedingsstoffen slechts één voorbeeld was van het grote potentieel van Spirulina. Er was nog iets dat op dat moment genegeerd werd: verse Spirulina is een goudmijn van pure zonne-energie!”

Recent onderzoek toont aan dat zonne-energie (zogenaamde biofotonen) extreem belangrijk is voor de kwaliteit van ons voedsel, ons welzijn en onze gezondheid. Deze vorm van energie is echter erg gevoelig en moeilijk te bewaren. Normale verpakkingen beschermen en bewaren de energie van de zon niet voldoende.

Na verschillende pogingen hebben we een oplossing gevonden. Dankzij het nieuw ontwikkelde Miron® glas is het nu mogelijk om de kostbare energie van de zon langdurig te beschermen en optimaal te bewaren. Dankzij het exclusieve concept van de Miron®-verpakking kan ik je Spirulina van de hoogste kwaliteit aanbieden met zijn onveranderde oorspronkelijke versheid en vitaliteit

Ik sta er persoonlijk garant voor.

Marcus Rohrer

icon

Supplements inspired by nature

icon

Premium quality

icon

Vegan

De synergie van een goudmijn aan stoffen.

Algen zijn kostbare geschenken van de natuur, rijk aan voedingsstoffen voor het dagelijks welzijn. Ze behoren tot de oudste levensvormen op aarde, die ongeveer drie miljard jaar geleden op aarde verschenen en altijd al werden gebruikt voor hun grote voedings- en heilzame waarden in de oosterse keuken en geneeskunde.

De voedingssupplementen van Marcus Rohrer op basis van Spirulina zijn bijvoorbeeld nuttig vanwege de ondersteunende en herstellende werking.

Cover voor
Cover voor

Meer over Marcus Rohrer!

MarcusRohrerSpirulina.org