Merken

LUUF

LUUF® staat al meer dan 50 jaar voor verlichting van verkoudheid met effectieve producten voor alle leeftijden. LUUF®: Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!

Cover voor LUUF

Verkoudheid? Dan gebruik je LUUF!

LUUF® staat al meer dan 50 jaar voor verlichting van verkoudheid met effectieve producten voor alle leeftijden. Arts en apotheker Friedrich Böhm ontwikkelde in 1968 LUUF®. De zachte producten van LUUF® helpen baby’s en jonge kinderen met een verkoudheid. Trouw aan Böhm’s recept voor succes is LUUF® nog steeds een toonaangevende verkoudheidsspecialist voor de hele familie. LUUF®: Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!

De producten van LUUF® bieden verlichting bij:

✓ Verkoudheid
✓ Verkoudheidsverschijnselen
​✓ Verstopte neus(jes)

Cover voor
Cover voor
icon

Verkoudheidsbalsem voor baby’s en kinderen

icon

Biedt verlichting bij verkoudheidsverschijnselen

icon

Al meer dan 50 jaar een bewezen recept!

Speciaal voor baby’s en kinderen

Iedereen weet dat een verkoudheid vervelend is, maar bij kindjes is dit al helemaal vervelend. Het is daarom belangrijk om de verstopte neusjes en verkoudheid bij de kinderen aan te pakken. Omdat LUUF® speciaal is ontwikkeld voor baby’s en kinderen om op een natuurlijke manier voor verlichting van de luchtwegen te zorgen, zijn het fijne producten om te gebruiken. De verkoudheidsbalsem voor baby’s is mild voor de gevoelige luchtwegen en geschikt voor baby’s en kinderen tot 3 jaar. LUUF® Verkoudheidsbalsem voor Kinderen (vanaf 3 jaar) bevat wel een aangepaste hoeveelheid menthol voor snelle verlichting van de luchtwegen.

De producten van LUUF zijn zelfzorg geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd eerst aandachtig de bijsluiter van het product door.

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op Luuf.nl

LUUF.nl