Merken

Grahams

Grahams werd ruim 20 jaar geleden opgericht door Geoff en Shannon Graham uit een behoefte om een veilige en natuurlijke behandeling te vinden voor de probleemhuid vol eczeem van hun jonge zoon Ryan. Geoff heeft hier zelf jarenlang last van gehad en wilde niet dat zijn zoon ook de kwelling hiervan zou moeten doorstaan.

Cover voor Grahams

Het verhaal van Geoff en Shannon Graham

Over Grahams

Geoff en Shannon Grahams ontdekten dat het gebruik van een unieke combinatie van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten de sleutel tot hun succes was. Samen ontwikkelde ze vervolgens een reeks van natuurlijke producten voor alle leeftijden. Deze producten op natuurlijke basis is in Australië het meest gebruikte natuurlijke middel tegen eczeem en psoriasis en bij veel mensen niet meer uit het leven weg te denken. De natuurlijke producten van Grahams worden wereldwijd verkocht en gelden als één van Australisch meest toonaangevende producten voor de gevoelige huid.

Cover voor
Cover voor
icon

Vrij van parabenen

icon

Vrij van parfum

icon

Geschikt voor jong & oud!

Verkrijgbaarheid van de producten van Grahams

Cover voor
Cover voor

Inmiddels is Grahams al jarenlang verkrijgbaar in Nederland bij elke drogist. Het zijn stuk voor stuk probleemoplossende producten zoals de Eczeem Crème, C+ Crème, Psorias Crème, maar ook bijvoorbeeld Rosacea Crème en shampoo voor een droge hoofdhuid (jeuk, schilfertjes, roos).

Doordat winkels enthousiaste reacties van klanten krijgen en veel herhalingsverkopen zien, worden er weer meer mensen op het bestaan van Grahams gewezen. En de gebruikers zelf vertellen het natuurlijk ook door; vaak is het iets waarmee zij erfelijk belast zijn dus de familie is als eerste op de hoogte als een product goed aanslaat.

De missie van Grahams is om de voordelen van hun productlijn, gemaakt van natuurlijke, actieve ingrediënten, te delen met zoveel mogelijk mensen. Geoff en Shannon zijn vastbesloten om de strijd tegen huidaandoeningen voort te zetten en een verschil te maken voor mensen over de hele wereld!

Meer informatie over Grahams

Grahams.nl