Merken

Fluimucil

FLUIMUCIL is een lijn van geneesmiddelen op basis van acetylcysteine die taai slijm in de luchtwegen vloeibaarder maakt. Gebruik FLUIMUCIL bij taai, vastzittend slijm.

Cover voor Fluimucil

Fluimucil® – Expert voor vastzittende hoest

FLUIMUCIL is een lijn van geneesmiddelen op basis van acetylcysteine die taai slijm in de luchtwegen vloeibaarder maakt.

Acetylcysteine, het actieve bestanddeel in FLUIMUCIL, maakt taai slijm in de luchtwegen vloeibaarder, waardoor het ophoesten ervan wordt vergemakkelijkt. Op die manier worden irriterende bestanddelen of ziekteverwekkers makkelijk verwijderd. Doordat de luchtwegen worden vrijgemaakt, wordt de hoest minder ernstig en verloopt de ademhaling makkelijker.

Fluimucil werkt effectief vanaf de eerste symptomen en helpt het slijm op te lossen en op te hoesten.

Cover voor
Cover voor
icon

Fluimucil: Expert bij vastzittende hoest

icon

Effectief vanaf de eerste symptomen

icon

Helpt het slijm op te lossen en op te hoesten

Fluinatural ®- De expert voor alle hoest

Cover voor
Cover voor

Naast dat Fluimucil de expert bij vastzittende hoest, is er ook een product voor alle hoest: Fluinatural. Fluinatural ALLE HOEST is een medisch hulpmiddel dat de hoest verzacht, een branderig gevoel van de keel verlicht en overmatig slijm helpt op te hoesten dankzij het exclusieve polysacharidencomplex van Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en de andere plantenextracten.

Fluinatural ALLE HOEST verzacht droge en productieve hoest, bevordert het ophoesten van slijm en helpt de luchtwegen te beschermen door een laagje op het slijmvlies te vormen, dat een barrière vormt tegen contact met irriterende en ziekteverwekkende stoffen.

Meer informatie op Fluimucil.nl

Fluimucil.nl