Merken

Drs Leenarts

Drs Leenarts is no-nonsense huidverzorging die écht wat doet voor je huid. Met bewezen werkzame ingrediënten, zonder parfum en alcohol.

Cover voor Drs Leenarts

Huidverzorging die écht werkt, dat wil iedereen wel, toch? Marjolein Leenarts, dermatoloog, heeft zelf een productlijn voor de huid ontwikkeld. Producten die doen wat ze beloven, met bewezen werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen en betaalbaar!

In 2018 ontvingen de huidproducten van Drs Leenarts het internationale keurmerk, Allergy Certified. Een erkenning om trots op te zijn! Dit keurmerk betekend dat de kans op een allergische reactie minimaal is!

De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen: jong & oud en ook voor de meest gevoelige huid. Naast ‘algemene’ huidverzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème, bodylotion, handcrème of een dagcrème heb ik ook ‘problem solvers’ ontwikkeld voor de verzorging van berg bij baby’s, waterpokken of smetplekken bij ouderen.

Cover voor
Cover voor
icon

Proven Skincare! Puur werkzame ingrediënten

icon

Dé oplosing voor een gezonde huid

icon

Vrij van parfum en alcohol!

Ontwikkeld door dermatoloog Marjolein Leenarts

De producten zijn ontwikkeld door Marjolein Leenarts, medisch specialist in huidziekten. Zij heeft haar dermatologische kennis gebruikt om werkzame producten zonder onnodige toevoegingen te ontwikkelen voor de verzorging van de huid. Drs Leenarts hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft er bewust voor gekozen de producten in Nederland te produceren. Hierdoor weet je zeker dat het voldoet aan alle gestelde eisen.

Alle producten voldoen aan de EU-wet en regelgeving, zijn uitvoerig getest en veilig bevonden. Omdat er geen onnodige ingrediënten zijn toegevoegd zoals parabenen, conserveermiddelen, geurstoffen of wolalcoholen zijn de producten geschikt voor jong en oud.

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op DrLeenarts.com

DrLeenarts.com