Merken

Dr. Original

Dr. Original® producten zijn er om je te helpen en zijn veilig, eenvoudig en betrouwbaar. Van thermometers tot bewaardozen voor medicijnen, van zwangerschapstesten tot EHBO producten: je vindt het in het assortiment van Dr. Original®. Bij Dr. Original® streven we altijd naar de beste kwaliteit van onze producten.

Dr. Original®

Het brede assortiment van Dr. Original®

Het assortiment van Dr. Original® is opgedeeld in verschillende categorieën: Medicijn accessoires, EHBO producten, Hulpmiddelen en Zelftesten. In deze categorieën vind je producten zoals een doseerspuit, een pilsplijter en een opbergdoos voor medicijnen om ze op dag en dagdeel op te bergen, EHBO sets, zwangerschapstesten, thermometers, alcohol ketonatus, bandages, warm-koud kompressen, pleisters, desinfectievloeistof en meer.

Dr. Original® biedt producten om je te helpen, van thermometers tot persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dr. Original® is veilig, eenvoudig en betrouwbaar

Cover voor
Cover voor
icon

Producten om je te helpen

icon

Van thermometers tot persoonlijke beschermingsmiddelen

icon

Veilig, eenvoudig en betrouwbaar

Kwaliteit en innovatie

Voor onze producten geldt dat de kwaliteit en herkomst enorm belangrijk zijn. Onze Quality Control afdeling waarborgt dit. Zo bevat de Dr. Original® Handgel 70% bijvoorbeeld 70% alcohol en wordt deze in Nederland geproduceerd. Aan de hand van vooraf gestelde normen controleren we continu of onze producten en productielocaties hier aan voldoen.

Ook vinden wij het belangrijk om producten door te ontwikkelen, te innoveren, en onze producten daarmee zo gebruiksvriendelijk te maken en kwalitatief steeds verder door te ontwikkelen. Dit is een continu proces waarbij feedback van de eindgebruiker (consument) in mee wordt genomen.

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op DrOriginal.nl

DrOriginal.nl