Merken

Disney Vitaminen

Onze Disney vitaminesupplementen vormen een aanvulling op een gezond eetpatroon en helpen jou en je kind om dagelijks de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Cover voor Disney Vitaminen

Een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon

Cover voor
Cover voor

Met de Disney Multivitaminen Gummies geef je kinderen een aanvulling op een gevarieerde en evenwichtig voedingspatroon. Deze voedingssupplementen met multivitaminen en mineralen zijn verkrijgbaar in de karakters van je favoriete Disney karakters zoals Frozen, Princess, Cars, Mickey Mouse en Minnie Mouse. Daarnaast zijn er ook vitamine D druppels met Winnie the Pooh op de verpakking.

Disney Multivitamines worden door kinderen graag gegeten. Dit komt door de unieke combinatie van een lekkere fruitige smaak, een zachte gummie en een populair design. Op deze manier kun je er op een leuke en makkelijke manier voor zorgen dat jouw kind de juiste vitamines binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft om op te groeien.

icon

Speciaal afgestemd op kinderen vanaf 3 jaar

icon

Zachte gummies met populaire Disney karakters!

icon

Bevat 100% rundergelatine

Vitamines en mineralen: bouwstenen voor ons lichaam

Vitamines en mineralen zijn bouwstenen voor ons lichaam en door middel van een gezond eetpatroon krijgen we hier genoeg van binnen. Onze vitaminesupplementen vormen een aanvulling op een gezond eetpatroon en helpen je om dagelijks de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen.

De multivitaminen gummies bevatten o.a. Vitamine D3 wat de botten van kinderen ondersteunt en bijdraagt aan het behoud van een sterk gebit; vitamine C en B12 dragen bij aan leerprestaties en zijn goed voor het concentratievermogen en geheugen.

© Disney – © Disney•Pixar

Cover voor
Cover voor

Meer informatie over Disney Vitaminen

Disney Multivitaminen