Merken

Biofreeze

Last van pijnlijke spieren en/of gewrichten? Een blessure opgelopen bij het sporten? Vermoeid na een lange werk- of studiedag? Gebruik dan Biofreeze om de pijn snel en langdurig te verlichten. Biofreeze is een perfecte oplossing voor pijnverlichting.

Biofreeze

Over Biofreeze

Het unieke van Biofreeze

Het unieke van Biofreeze zit in de “koude therapie”: door de combinatie van de aanwezige natuurlijke menthol en de verdamping van alcohol krijg je een koud gevoel op de plekken waar Biofreeze wordt aangebracht. Dat veroorzaakt twee reacties:

  • De microstimulatie en de doorbloeding worden gestimuleerd;
  • De zenuwuiteinden in de opperhuid worden beïnvloed, waardoor je minder pijn voelt en de spieren zich kunnen ontspannen.
Cover voor
Cover voor
icon

Werkt bewezen beter dan ijs!

icon

Koude therapie: uniek en zeer effectief

icon

Biofreeze is voor jong (v.a. 2 jaar) en oud (m.u.v. de spray; v.a. 12 jaar)

Het effect van Biofreeze

Cover voor
Cover voor
Het effect van Biofreeze is groot doordat het lichaam zich aan de omstandigheden aanpast en direct reageert op de kou: bloedvaten vernauwen zich en lokaal kan de doorbloeding zelfs stoppen. De koude reactie is echter kort en er volgt een tegenreactie: het bloed gaat weer stromen en het lichaam wordt weer van binnen opgewarmd. Dit is vergelijkbaar met het opwarmen van bevroren of koude handen: je krijgt dan vaak een gloeiend gevoel.

Biofreeze kan 3-4 keer per dag aangebracht worden op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af. Dit effect houdt doorgaans enkele uren aan.

Biofreeze is voor consumenten beschikbaar is 3 vormen: een tube, een roller en een spray.

Meer informatie op Biofreeze.nl

Biofreeze.nl