Merken

Balance Activ

Balance Activ is de nummer 1 behandeling voor Bacteriële Vaginose (BV). Balance Activ werkt op natuurlijke wijze om snel de symptomen zoals ongemak, abnormale afscheiding en onaangename geur te verlichten.

Cover voor Balance Activ

Over Balance Activ

Balance Activ begrijpt dat wanneer je last hebt van BV, je een product wilt dat je kunt vertrouwen. Een product dat in harmonie met je lichaam werkt. Niet iedereen wilt medicijnen gebruiken die bijwerkingen kunnen hebben en het natuurlijke evenwicht van je vagina kunnen verstoren.

Daarom hebben we Balance Activ BV Behandelingsgel ontwikkelt. Ons product bootst na wat het lichaam van nature doet en biedt een betrouwbaar alternatief voor medicijnen met harde bijwerkingen. Ons product werkt bewezen waarmee je de controle over je vaginale gezondheid kunt nemen.

Cover voor
Cover voor
icon

De Nr.1 behandeling voor Bacteriële Vaginose (BV)

icon

Herstelt en behoudt de natuurlijke pH-balans in de vagina en verlicht effectief BV

icon

Eenvoudig in gebruik

Cover voor
Cover voor

Balance Activ gebruikt melkzuur om de natuurlijke pH en vaginale flora van de vagina te herstellen en om de symptomen van BV te verlichten. Het bevat ook glycogeen, dat voedingsstoffen levert om de groei van lactobacillen te stimuleren, een beschermende bacterie die helpt om een gezond evenwicht in de vagina te behouden.

Onze BV behandeling is verkrijgbaar in een gel-vorm. Effectief en gemakkelijk te gebruiken. De gel wordt verkocht in verpakkingen van 7 eendaagse doses – een weekbehandeling.

Balance Activ blijkt net zo effectief te zijn als antibiotica bij het verlichten van de symptomen van BV. Het bevat melkzuur en glycogeen en werkt samen met je lichaam om de groei van goede bacteriën te bevorderen en de natuurlijke vaginale pH-balans te herstellen.

Meer informatie op BalanceActiv.nl

BalanceActiv.nl