Merken

Assy

De Assy Luizenkam is uniek; het is niet zomaar een luizenkam. Het wordt gezien als de beste luizenkam ter wereld met heel veel voordelen t.o.v. andere kammen en overige anti-hoofdluis producten. Daarom is Assy wereldwijd gepatenteerd.

Cover voor Assy

Over de Assy Luizenkam

Assy zorgt ervoor dat de luizen en neten 100% effectief verwijderd worden. De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat wel 5-10 jaar mee.

Assy is 100% natuurlijk; er hoeven geen schadelijke, chemische producten op de hoofdhuid en in de haren te worden aangebracht. Assy heeft lange tanden en is bewezen effectief bij elk type haar; kort, lang, dun, dik en vol.

Door de kam te reinigen kan hij gebruikt worden door het hele gezin. Omdat kammen met de Assy Luizenkam volstaat, hoeven er geen aanvullende chemische middelen of lotions worden aangeschaft. Daarbij opgeteld de extreme duurzaamheid van het product, maakt het een zeer economische optie.

Cover voor
Cover voor
icon

Kindvriendelijke & duurzaam

icon

Verwijdert 100% alle luizen en neten

icon

100% natuurlijk! Geen chemicaliën!

Voordelen van de Rolls Royce onder de luizenkammen

Cover voor
Cover voor

Assy is een Argentijns merk. Het is een luizenkam die wordt gezien als de beste in zijn soort. The Guardian noemde het bijvoorbeeld “de Rolls Royce onder de luizenkammen”. De kam is geschikt voor ieder haartype.

De Assy Luizenkam, zowel het product zelf als de technologie, is wereldwijd gepatenteerd. Assy was de pionier op het gebied van hoofdluis verwijdering, en heeft zich steeds weer ontwikkeld tot de beste luizenkam ter wereld.

De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat wel 5-10 jaar jaar mee.

Meer informatie op AssyLuizenkam.nl

AssyLuizenkam.nl