Merken

Aspivenin

De ASPIVENIN® Uitzuigpomp is een medisch hulpmiddel voor eerste hulp bij steken en beten van insecten zoals wespen, bijen, horzels en spinachtigen.

Cover voor Aspivenin

Aspivenin: Effectief bij steken en beten!

Vanaf de eerste steek of beet, om jeuk, pijn en onaangename reacties te voorkomen, is er een snelle, praktische en doeltreffende oplossing: ASPIVENIN®

Dit gepatenteerde medische hulpmiddel (klasse 1) is een in Frankrijk vervaardigd product dat in 1983 de prestigieuze Lépine-wedstrijd heeft gewonnen.

Het is een minipomp met afzuiging die pijnloos al het ingespoten gif verwijdert van insecten (wespen, bijen, paardenvliegen, horzels), spinachtigen (spinnen, schorpioenen), vissen (wespen, schorpioenvissen) en ook van bepaalde planten die uitslag veroorzaken.

Cover voor
Cover voor
icon

Bij steken en beten van insecten

icon

Eerste hulpset bij steken & beten

icon

High Quality – Made in France

Aspivenin – Eerste hulpset bij steken & beten!

Cover voor
Cover voor

Aspivenin is de eerste hulp bij steken & beten van insecten zoals bijen, wespen, horzels en spinachtigen, zuigt het gif op en verlicht snel pijn.

Aspivenin werkt snel, praktisch, effectief en is herbruikbaar.

De uitzuigpomp van Aspivenin onttrekt het gif van steken en beten pijnloos door een vacuüm op het huidoppervlak te creëren. Het is klein, licht en kan met één hand worden gebruikt.

Aspivenin gebruik je bij bijensteken, muggenbeten, mierenbeten, schorpioenensteken, slangenbeten, spinnenbeten, wespensteken en zandvliegbeten.

Meer informatie op Aspivenin.nl

Aspivenin.nl