Merken

After Bite

After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of “bite”. Makkelijk aan te brengen met de pen en werkt direct. After Bite is breed inzetbaar: o.a. insecten, kwallen en brandnetels!

Cover voor After Bite

De voordelen van After Bite

Je probeert het te voorkomen: steken, beten of een aanraking met brandnetels en kwallen. Maar soms gebeurt het toch. In die gevallen is After Bite een goede hulp die de perfecte verzachting en verzorging biedt.

After Bite verzacht en verzorgt de huid na insectenbeten (o.a. muggen, vlooien, mieren, dazen, bijen, teken en wespen). Maar After Bite gaat verder; ook bij beten of na aanraking met brandnetels, kwallen en soortgelijke gevallen biedt After Bite verzachting, verzorging en verlichting. After Bite is een vloeistof in een handige penvorm. Binnen 5 minuten merk je al duidelijk resultaat, zodat je weer kunt genieten van de zon.

After Bite bevat ammonium hydrochloride, wat een snelle en effectieve neutralisatie geeft van het gif in de huid. After Bite behoort tot de zogenaamde “counterirritants”, stoffen die de werking van gifstoffen (in dit geval van insecten) tegenwerken.

Cover voor
Cover voor
icon

Verzacht en verzorgt de huid na insectensteken

icon

Handige pen, vlekt niet

icon

Binnen 5 minuten resultaat

After Bite: De nr. 1 in Amerika!

After Bite Classic (“The Itch Eraser”) is in Amerika de nr. 1 behandeling bij insectenbeten. De penvorm maakt de behandeling en het meenemen van de pen erg gemakkelijk.

De ammonia zorgt voor directe verlichting van de jeuk. Studies gedurende meer dan 32 jaar laten steeds weer de grote tevredenheid van gebruikers zien.

Daarnaast is After Bite Kids is speciaal ontworpen voor snelle verlichting bij kinderen. We hebben hier de ammonia verwijderd (voor de gevoelige huid) en vervangen door eucalyptusolie, tea tree olie, baking soda (zuiveringszout), aloë vera en vitamine E. Deze unieke crème formulering zorgt voor verlichting en tegelijkertijd voor verzachting van de huid.

Kinderen vinden het product erg fijn omdat ze direct voelen dat het werkt.

After Bite Xtra is gebaseerd op een unieke mix van baking soda, ammonia en tea tree olie. Het neutraliseert de steek of beet direct en zorgt voor een versneld herstelproces. Zeer aan te raden bij hevigere klachten en agressieve steken van bijen, wespen, brandmieren en zelfs kwallen.

Cover voor
Cover voor

Meer informatie op Afterbite.nl

Afterbite.nl