Marketing

Onze producten kiezen wij op kwaliteit en probleemoplossend vermogen. Daarnaast vergeten wij zeker niet om onze producten onder de aandacht te brengen. Door middel van verschillende media zorgen wij ervoor dat onze producten bekend zijn en blijven onder de verschillende consumenten doelgroepen, voor ieder product en merk de juiste doelgroep door kritisch te kijken naar zowel product, merk als doelgroep en hiervoor de juiste strategie in te zetten.

Perskindol
Perskindol
icon

Ieder merk & product een op maat gemaakte marketing strategie

icon

100% aandacht voor ieder detail

icon

Online & offline – Synergie tussen alle campagnes

Marketing als een flexibele tool

Cover voor
Cover voor

Wij zien marketing als een flexibele tool. Wat werkt voor het ene merk kan totaal ongeschikt zijn voor het andere. Daarom ontwikkelen we een speciale marketing strategie voor ieder merk. Het ene merk krijgt digitaal volop aandacht middels Google Ads of social advertising. Het andere merk krijgt extra ondersteuning middels offline advertenties, radio commercials, een abri-campagne, met speciaal ontwikkelde POS materialen of een special ontwikkelde PR campagne.

Andere strategieën zijn combinaties van bovengenoemde en/of PR, online adverteren, social influencers en sampling. Op deze manier zorgen we ervoor dat ieder merk de aandacht krijgt die het nodig heeft en verdient.

Lees meer over onze campagnes

TV CampagnesRadio CommercialsPrint CampagnesPOS MateriaalPR CampagnesSponsoring

Only the best brands for you!

Merken