Marcus Rohrer benoemt OTC Medical als distributeur in Nederland

1 juli 2023

De zeewierspecialist!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we vanaf 1 juli 2023 de distributie van zeewierspecialist Marcus Rohrer in Nederland overnemen. Merk eigenaar, de Giuriati Group, heeft vandaag de benoeming van OTC Medical als exclusieve distributeur in Nederland voor Marcus Rohrer aangekondigd.

Vanaf 1 juli 2023 zal OTC Medical samen met retailklanten de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de verkoop, marketing en distributie van de Marcus Rohrer producten. Marcus Rohrer zijn voedingssupplementen op basis van algen die eigenschappen, kwaliteit en innovatie combineren.

Cover voor
Cover voor

René Leeuwenburgh, directeur van OTC Medical, zegt:“We zijn er trots op dat we nog een hoogwaardig merk kunnen toevoegen aan ons bestaande portfolio van merken die oplossingen bieden voor gezondheidsproblemen of -behoeften van consumenten. We geloven dat we Marcus Rohrer een sterke aanwezigheid in Nederland kunnen geven, dankzij onze specialisatie en kennis van de Nederlandse markt.”

Paolo Nava, International Key Account Manager van Giuriati Group, zegt:“We zijn erg blij met de benoeming van OTC Medical als onze officiële distributeur in Nederland. Toen we René en zijn medewerkers ontmoetten begrepen we elkaar meteen, we delen dezelfde visie en groeiambities. Met OTC Medical als onze exclusieve partner zullen we de positie van het merk Marcus Rohrer op de markt versterken.”

Meer over Marcus Rohrer

MarcusRohrerSpirulina.org