Het bedrijf

Over OTC Medical

In 2006 is OTC Medical opgericht door een enthousiaste groep ondernemers. Begonnen met niets, inmiddels uitgegroeid tot een respectabel bedrijf in de branche horende tot de snelst groeiende in Europa. We vertegenwoordigen diverse grote merken in de Benelux op gebied van zowel marketing, sales en distributie. Ons kantoor bevindt zich in Arnhem, ons warehouse (inclusief GDP locatie) bevindt zich in Zevenaar.

OTC Medical Office
OTC Medical Office

House of Strong Brands

Opgericht in 2006 met de lancering van een eigen lijn zelftesten. Tegenwoordig hebben wij deze lijn nog altijd in ons portfolio, naast een sterk portfolio van diverse distributie merken. Hier ligt onze kracht: middels marketing, sales en distributie het verder laten groeien van merken.

OTC Medical is daarmee een ‘House of Strong Brands’. Met de beste merken in ons portfolio, merken met hoogwaardige kwaliteit producten die een echte oplossing bieden voor de consument. Dit zorgt er voor dat onze klanten en de eindgebruikers zeer tevreden zijn. Dit is de basis om onze merken verder te laten groeien in omzet, aantallen, prestige en naamsbekendheid.

Sales, marketing, distributie & meer!

OTC Medical is meer dan een sales-, marketing- en distributie-organisatie. We werken aan totaaloplossingen voor onze schitterende merken in Nederland en België, met service als een basis voor de retailers en hun klanten.

Wij leveren aan alle retailers in Nederland. De key accounts beheren wij rechtstreeks, onze sales teams bezoeken alle zelfstandige drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels in zowel Nederland als België.

Onze merken ondersteunen wij met een merk-specifieke aanpak. Voor het ene merk betekent dit grote TV campagnes, voor andere merken kiezen wij voor PR, Radio, Online of bijvoorbeeld een samenwerking met social influencers. Altijd met volledige toewijding en een doelgerichte aanpak.

Cover voor
Cover voor

Ons huidige portfolio bestaat uit merken van Medische Hulpmiddelen en voedingssupplementen tot aan OTC medicijnen. Wij zijn volledig uitgerust om met alle classificaties te werken en zullen onze sterke groei in de komende jaren voortzetten.

House of Strong Brands

Contact