EPITACT® wijst OTC Medical aan als distributeur

16 januari 2024

EPITACT®, a leading brand in Foot Care and Orthopedics

We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we met ingang van 1 januari 2024 de distributie overnemen van EPITACT®, een toonaangevend merk in voetverzorging en orthopedie in Nederland. Merkeigenaar Millet Innovation heeft OTC Medical aangekondigd als exclusieve distributeur in Nederland voor EPITACT®.

Met onmiddellijke ingang zal OTC Medical samenwerken met retailklanten om de hoogwaardige producten van EPITACT® verder te laten groeien in Nederland. Met de EPITACT® producten bieden we kwaliteitsproducten die een echte oplossing bieden voor consumenten.

Cover voor
Cover voor

René Leeuwenburgh, directeur van OTC Medical: ‘We zijn er trots op een nieuw topmerk toe te voegen aan ons reeds bestaande portfolio van merken die oplossingen bieden voor gezondheidsproblemen of -behoeften van consumenten. We geloven dat we EPITACT® een nog sterkere aanwezigheid in Nederland kunnen geven, dankzij onze specialisatie en kennis van de Nederlandse markt.’

Raúl Buenrostro, International Director van Millet Innovation: ‘We zijn erg blij met OTC Medical als onze nieuwe partner en officiële distributeur in Nederland. We delen dezelfde visie en groeiambities. Samen zullen we de positie van EPITACT® merken in Nederland versterken.

More information about Epitact®

Epitact.nl